Hodnocení obchodu

4,9 1712 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1594x
4
80x
3
20x
2
11x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
ZF Avatar autora Zuzana Fialová | 2.4.2020
Zboží dorazilo v pořádku a přesně takové jak bylo popisováno, velikost seděla , za mě super ????
HK Avatar autora Hana Kašparová | 1.4.2020
MP Avatar autora Markéta Procházková | 30.3.2020
před rokem jsem udělala první obj. s vyzkoušením v Praze.. neodhadla jsem svoje možnosti.. no katastrofa.. obsluhující dámy byly velmi příjemné a vstřícné.. nynější obj. původně za stejných podmínek, vlivem stávající situace se odehrála až dodávkou poštou.. zkoušení až doma a jsem víc než spokojená s jednáním obchodu i krásným kouskem do šatníku
LK Avatar autora Lucie Kubíková | 30.3.2020
GD Avatar autora Gabriela Dolenská | 29.3.2020
Perfektni! Rychle dodani!
Avatar autora Michaela Štěpáníková | 29.3.2020
Rychle dodání a super komunikace s obchodem :) saty jsou krásné :)
LH Avatar autora Lenka Hauerová | 28.3.2020
Velmi rychlé dodání a zboží jako na obrázku.
Avatar autora Nikol Štorková | 25.3.2020
Rychle dodani.
SF Avatar autora Stanislava Fikrlová | 25.3.2020
Objednávka byla vyřízena a dodána bleskurychle. Sukni mám jako dárek pro vnučku, ještě nevím, jak bude sedět. Ale je krásná. Děkuji
ŽK Avatar autora Žaneta Klimešová | 23.3.2020
KK Avatar autora Kristýna Bea Kroupová | 22.3.2020
MD Avatar autora Miroslava Dvorská | 21.3.2020
RP Avatar autora Renáta Pavlíková | 19.3.2020
VS Avatar autora Věra Sedláková | 18.3.2020
LP Avatar autora Lucie Pytlíková | 18.3.2020
Velmi. velmi rychle dodání, skvělá komunikace. Poradí, zkontrolují. Ještě se mi nestalo abych požádala o kontrolu dostupnosti a paní hned utíkala do skladu
ZV Avatar autora Zuzana Velebová | 18.3.2020
Krásné šaty, bohužel neseděly mé postavě, rychlé zaslání i vrácení peněz, dobrá komunikace.
M Avatar autora Martina K. Klempová | 16.3.2020
Velmi spokojená.-) Úžasná rychlost dodání.
LV Avatar autora Linda Válková | 16.3.2020
Odeslání bylo i v této době bleskové, sukně lindy bop je úžasná, skvělý materiál, velilost podle tabulky sedí přesně.
Avatar autora K H | 16.3.2020
Přišlo rychle, vypadá přesně jako na obrázku, popis souhlasí :)
Avatar autora Ludmila Šprachtová | 16.3.2020

Stránka 1 z 87 , položek celkem: 1726

Provozovatel webu INVESTINO s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace