Hodnocení obchodu

4,9 2077 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1951x
4
87x
3
21x
2
11x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
VB Avatar autora Věra Bartoňová | 16.6.2021
Jsem velice spokojená.
MO Avatar autora Monika Olejníková | 16.6.2021
Ano
M Avatar autora Markéta P. | 16.6.2021
Konečně jsem dnes šaty vyzvedla.. a taky hned vyzkoušela. Jsou úžasné, přesně jako na obrázku, nádherné barvy, lehký materiál a navíc mi perfektně sedí. Obchodem jsem nadšená.
Avatar autora | 14.6.2021
K Avatar autora Klára P | 13.6.2021
Zboží přišlo velmi rychle, velikost mi sedí. Barva šatů odpovídá obrázku na e-shopu. Doporučuji.
K Avatar autora Kája | 12.6.2021
Zboží je super. V pohodě mi šaty vyměnili. Krátká dodací lhůta. Všem doporučuji
E Avatar autora Eliška | 8.6.2021
Skvělý výběr, krásné kvalitní věci, barva na obrázku odpovídá. Velikost dle uvedených mír seděla skvěle. Rychlé doručení.
Avatar autora | 31.5.2021
Avatar autora | 31.5.2021
Avatar autora | 30.5.2021
Velmi rychlé dodání, komunikace skvělá, zboží velmi kvalitní.
Avatar autora | 29.5.2021
Avatar autora | 26.5.2021
Avatar autora Martina Šimková | 23.5.2021
Kvalitní zboží,velikosti sedí a velmi rychlé dodání. Výhodou je i kamenná prodejna kam je možné si zboží objednat a vyzkoušet si na místě. Objednávám opakovaně a šaty z Mooda mají vždy velký úspěch , jsou krásné a originální. Díky
H Avatar autora Hana | 22.5.2021
Spokojená, rychlé dodání.
J Avatar autora Jana | 18.5.2021
Spokojenost, rychlé dodání, kvalita zboží na jedničku, příjemné překvapení.
SA Avatar autora Spokojený anonym | 18.5.2021
vlídná komunikace, rychlost odeslání i zpracování případné reklamace, kvalitní zboží, naprostá spokojenost, e-shop Mooda.cz chválí všude kudy chodím
IG Avatar autora Iva Gazárková | 18.5.2021
Objednala jsem poprvé a jsem max. spokojená.
JP Avatar autora Jitka Pechouskova | 17.5.2021
Je to super nakupovani ve vasem obchode,rychle, spolehlive.
D Avatar autora Dody | 10.5.2021
Avatar autora | 9.5.2021

Stránka 1 z 105 , položek celkem: 2091

Provozovatel webu INVESTINO s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace